Home

Foto & video 1 reactie

Veehouders naar Den Haag en andere nieuwsfoto's

Selectie van agrarische nieuwsfoto's uit binnen- en buitenland van de afgelopen week.

Foto

 • Den Haag - In de Tweede Kamer was een hoorzitting, buiten <a href="http://www.boerderij.nl/Rundveehouderij/Nieuws/2016/10/Boe-geroep-voor-standpunt-grondgebondenheid-PvdA-2892036W/">protesteerden boeren</a> aangesloten bij Netwerk Grondig tegen het fosfaatrechtensysteem. Ze willen dat grondgebonden bedrijven worden ontzien en vinden daarin bijval van natuurorganisaties. Staatssecretaris Martijn van Dam kwam naar buiten om de discussie aan te gaan.<br /><em>Foto: Roel Dijkstra</em>

  Den Haag - In de Tweede Kamer was een hoorzitting, buiten protesteerden boeren aangesloten bij Netwerk Grondig tegen het fosfaatrechtensysteem. Ze willen dat grondgebonden bedrijven worden ontzien en vinden daarin bijval van natuurorganisaties. Staatssecretaris Martijn van Dam kwam naar buiten om de discussie aan te gaan.
  Foto: Roel Dijkstra

 • Waddinxveen - In vier kippenstallen in Waddinxveen is donderdag een <a href="http://www.boerderij.nl/Pluimveehouderij/Nieuws/2016/10/Grote-brand-legkippenbedrijf-in-Waddinxveen-2891948W/">zeer grote brand</a> uitgebroken. Het is een bedrijf met vier volièrestallen. Zo'n 60.000 kippen zijn bij de brand om het leven gekomen. De brand brak uit aan de achterzijde van een van de stallen, naar het zich laat aanzien in een grote ventilatietoren.<br /><em>Foto: AS Media</em>

  Waddinxveen - In vier kippenstallen in Waddinxveen is donderdag een zeer grote brand uitgebroken. Het is een bedrijf met vier volièrestallen. Zo'n 60.000 kippen zijn bij de brand om het leven gekomen. De brand brak uit aan de achterzijde van een van de stallen, naar het zich laat aanzien in een grote ventilatietoren.
  Foto: AS Media

 • Ethiopië - Haasje-over over een stier. Het is een traditioneel spel in de zuidelijke Omo-vallei in Ethiopië. Bij het Hamar-volk is dit al duizenden jaren een volkssport. Jonge mannen moeten zonder te vallen over een rij stieren lopen. De regio is in onrust, omdat er een stuwdam in de rivier is gepland, die de traditionele manier van leven bedreigt. <br /><em>Foto: ANP/AFP</em>

  Ethiopië - Haasje-over over een stier. Het is een traditioneel spel in de zuidelijke Omo-vallei in Ethiopië. Bij het Hamar-volk is dit al duizenden jaren een volkssport. Jonge mannen moeten zonder te vallen over een rij stieren lopen. De regio is in onrust, omdat er een stuwdam in de rivier is gepland, die de traditionele manier van leven bedreigt.
  Foto: ANP/AFP

 • De ‘Almabtrieb’ in de Beierse Alpen is bezig. Koeien die in de zomer boven in de bergen graasden, moeten op stal in het dal. Deze dieren moeten het Königsmeer bij Berchtesgaden over per boot. <br /><em>Foto: ANP</em>

  De ‘Almabtrieb’ in de Beierse Alpen is bezig. Koeien die in de zomer boven in de bergen graasden, moeten op stal in het dal. Deze dieren moeten het Königsmeer bij Berchtesgaden over per boot.
  Foto: ANP

 • Moskou - Versierde koeien op de Gouden Herfst-landbouwtentoonstelling in Moskou. De grootste landbouw- en foodbeurs van Rusland stond in het teken van zelfvoorziening en ontwikkeling van de eigen markt, en productie in Rusland. <em>Foto: ANP/EPA</em>

  Moskou - Versierde koeien op de Gouden Herfst-landbouwtentoonstelling in Moskou. De grootste landbouw- en foodbeurs van Rusland stond in het teken van zelfvoorziening en ontwikkeling van de eigen markt, en productie in Rusland. Foto: ANP/EPA

 • Auvergne - De jaarlijkse fokkerijshow in de grote hal van Auvergne in Cournon-d 'Auvergne trekt elk jaar weer veel publiek en daarom komen er ook politici op af. Hier Marine Le Pen van het Front National. <br /><em>Foto: ANP/AFP</em>

  Auvergne - De jaarlijkse fokkerijshow in de grote hal van Auvergne in Cournon-d 'Auvergne trekt elk jaar weer veel publiek en daarom komen er ook politici op af. Hier Marine Le Pen van het Front National.
  Foto: ANP/AFP

 • Scheemda - Het is mooi weer en het goede seizoen voor perceelsverbetering. Zoals hier: kilveren in Scheemda. Daarna is er wintertarwe ingezaaid. <br /><em>Foto: Koos van der Spek</em>

  Scheemda - Het is mooi weer en het goede seizoen voor perceelsverbetering. Zoals hier: kilveren in Scheemda. Daarna is er wintertarwe ingezaaid.
  Foto: Koos van der Spek

 • Port au Prince (Haïti) - Haïti is getroffen door een zware orkaan. De schade in het straatarme land is groot en er zijn honderden slachtoffers. Hier is een man bezig om een varken te slachten dat is omgekomen. <br /><em>Foto: ANP/AFP</em>

  Port au Prince (Haïti) - Haïti is getroffen door een zware orkaan. De schade in het straatarme land is groot en er zijn honderden slachtoffers. Hier is een man bezig om een varken te slachten dat is omgekomen.
  Foto: ANP/AFP

Eén reactie

 • koestal

  Ze kwamen weer van een koude kermis thuis. het besluit is al lang genomen,maar van Dam houdt zich wijselijk stil en praat maar om de hete brij heen

Of registreer je om te kunnen reageren.