Home

Achtergrond

Boerderij heeft plek voor talent, dus voor jou!

Boerderij zoekt een nieuwe collega. Je hoeft nog niet meteen een volleerd journalist te zijn. Wat we wel vragen is affiniteit met het boerenvak. Je krijgt volop ruimte om je te ontwikkelen.

Wat is mooier dan te werken in Agri & Food? Je levert een bijdrage aan de productie van een gevarieerd, veilig voedselpakket. De Agri & Food-sector levert bovendien een forse bijdrage aan de schatkist. Vakmedium Boerderij is een schakel in deze keten. Niet voor niks is ons motto: ‘Je boert beter met Boerderij’. Wij helpen de boer met actuele informatie.

Boerderij is een crossmediaal merk, met naast een weekblad en een krant, ook online producties en evenementen. De betekenis van online en social media neemt daarbij alleen maar toe. Wij volgen de ontwikkelingen in de veehouderij, de akkerbouw en de Agri & Food-sector op de voet. Boerderij is een autoriteit in de landbouw door onafhankelijke berichtgeving.

Wij zijn op zoek naar jou

Wij zoeken een nieuwe collega. Je hebt talent en krijgt volop ruimte om dit te ontwikkelen. Je hoeft nog niet meteen een volleerd journalist te zijn. Wat we wel vragen is affiniteit met het boerenvak.

Je hebt een zelfstandige persoonlijkheid. Je kunt complexe zaken eenvoudig uitleggen. Je hebt een vlotte pen. Je stelt kritische vragen. Je hebt minstens hbo werk- en denkniveau.

Je gaat in een team van 30 collega’s werken. Het gaat om een fulltime dienstverband.

Wie zijn wij

Boerderij maakt deel uit van ProAgrica/Reed Business Information. Wij zijn onderdeel van Relx plc, een van ’s werelds grootste informatiebedrijven. Met onderstaande topmerken hebben we een sterke positie in de landbouwsector (business-to-business):

Wat bieden wij

Proagrica biedt een competitief salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals winstdeling, een 13de maand en 30 vakantie- & ATV-dagen per jaar (bij fulltime dienstverband). Het bedrijf moedigt persoonlijke ontwikkeling aan en organiseert het hele jaar door verschillende activiteiten voor zijn werknemers, zoals Young Reed Business, Living Well-week, zomerfeesten en een eindejaarsfeest.

Interesse? Solliciteer nu!

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met hoofdredacteur Jan Vullings (06-10 55 52 21). Of stuur een mail naar jan.vullings@proagrica.com.

Een pre-employment screening en online assessment maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Redactie Boerderij

Of registreer je om te kunnen reageren.