Boerenleven

Foto & video 1 reactie

Opvolger Lennaert: groeien kan op allerlei manieren

Opvolger Lennaert vindt het inspirerend als iemand zich afvraagt: ‘Waarom doen we iets eigenlijk zo?’

Als ik het bedrijf overneem, verander ik...

“De overname is al zo goed als voltooid. Sinds mijn broer en ik aangaven interesse te hebben, zijn we betrokken bij alle beslissingen. Zoals het bedrijf nu is, is dus eigenlijk al zoals wij het wilden. Onze strategie is om zoveel mogelijk werk zelf te doen en om de bewaarbaarheid van onze producten optimaal te benutten. We hebben geïnvesteerd in nieuwe bewaarschuren en installaties zodat we een deel van de producten langer kunnen bewaren. Als er aan het eind van de markt gaten vallen tussen vraag en aanbod, dan willen wij daarop inspringen.”

Als ik een miljoen win in de loterij dan...

“Zet ik het op de bank om rustig na te denken over hoe ik er het meeste rendement mee kan halen.”

Over 5 jaar...

“Hoop ik samen met mijn broer het bedrijf verder te hebben ontwikkeld. Groeien, ja, maar dat kan op allerlei manieren. Het gaat erom dat je verder kunt, dat je creatief blijft en plannen blijft maken.”

Dit artikel is onderdeel van de rubriek De opvolger. Ook meedoen? Mail je naam, leeftijd, soort bedrijf en telefoonnummer naar margreet.welink@misset.com.

Eén reactie

  • Koen123

    Mooie reportage,
    Veel succes en werkplezier

Of registreer je om te kunnen reageren.