Mechanisatie

Nieuws 2332 x bekeken 1 reactie

Lagere voermengwagen van JF

JF heeft een kleinere en lage voermengwagen in het gamma opgenomen met twee vijzels.

De JF Feeder VM 12-2 S heeft een inhoud van 12 kuub met twee verticale vijzels. Zo kan hij met 2,34 meter veel lager blijven dan de 12 kuubs versie met één vijzel (2,84 meter) en de 14 kuubs variant met twee vijzels (2,57 meter). Daardoor is hij geschikter voor lage stallen en kleiner laadwerktuigen. Ook is hij met 2,21 meter een stuk smaller dan de versie met één vijzel (2,43 meter). De VM 12-2 S heeft nieuwe vervangbare slijtdelen op de vijzels van gehard staal. De hydrauliekventielen op de dissel zijn afgeschermd met een kunststofkap. Elektro-hydraulische ventielen kunnen bij nood handbediend worden. Voor de geleiding van slangen tussen trekker en wagen is er een aparte plaat boven de dissel gemonteerd. De weeginrichting heeft standaard een terminal in de trekker voor de wagen en in het ladende voertuig. Er hangt geen terminal meer aan de wagen.

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.