Mechanisatie

Foto & video 4838 x bekeken 4 reacties

Volop actie op ATH 2014

AgroTechniek Holland 2014 is begonnen. Boerderij is aanwezig en doet verslag. In deze video zetten we een aantal beursprimeurs op een rij, zien we een enkele machines live in actie en bekijken we het evenemententerrein vanuit de lucht.

Martijn Roskam

Laatste reacties

 • Jan-Zonderland

  Mooie show. Had er best wel even naar toe gewild maar kon al niet eens de tijd vinden om naar de Canadian Outdoor Farmshow in Woodstock te gaan deze week.

 • ed12345

  Jan ik zat gisteren middag nog te dubben gaan of niet gaan .De drainage zat er met de middag in maar is er nog zoveel veldwerk te doen voor we aan de soya beginnen dat het doorgaan met DMI is geworden.anders vandaag in Woodstock geweest,dus jij ook niet
  Misschien bij aanhoudende regen volgende week naar de Plowing Match ,Sauerkraut met braadworst en bier sssst!!!!! en veel schik .

 • Jan-Zonderland

  Ed, we waren van plan om vanmiddag even te gaan, ik hoef er geen hele dag voor, maar we hadden gehoord dat het een inmense modderbende was geworden gisteren en daar hadden we dus niet zoveel zin in. Dan maar lekker de hele dag uien sorteren. Vandaag toch maar weer een kleine 50 ton gedraaid met z'n tweetjes!

 • ed12345

  Jan ik begrijp het volledig :Opa's zoals wij moeten gewoon serieus doorwerken om een goed voorbeeld te geven ,of niet dan!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.