Premium
In het concept zevende actieprogramma nitraatrichtlijn staan verplichtingen voor de bouwplannen van akkerbouwers, vollegrondsgroentetelers en graasdierhouders. - Foto: Jan Willem van Vliet AlgemeenAchtergrond

Zorg over forse ingreep bouwplan in nitraatrichtlijn

Reacties

 1. LEGALE DIEFSTAL van produktie-middelen waar WEER de extensieve boer het hardst geraakt wordt. ALS Nederland dit normaal vindt , is het OOK normaal om 10% van de woonruimte in ELKE woning in de stad GRATIS ter beschikking te stellen aan de vele woning-zoekenden !!! Het platteland wordt legaal bestolen voor woonruimte van ongenode dieren , onder het mom van schoon water . DAN zal de stad ook een deel van hun inkomen /ruimte moeten besteden aan algemeen belang.

 2. Weer zo’n proefballonnetje opgooien net als bij de voorstellen voor onteigening. Kijken hoe de mensen reageren. Later een beetje bijstellen, en dan lijkt het of we er toch nog redelijk goed vanaf komen.
  Hoe halen ze in hun hoofd! Caroline gaat het nog druk krijgen als ze dit alles wil pareren.

 3. Tja, als je als demissionair kabinet zo druk maakt met het dagelijks toevoegen van agrarische regelgeving dan heb je ook geen tijd voor het vormen van een nieuw kabinet. Ongelofelijk triest hoe men denkt te moeten omgaan met het buitengebied………………

 4. Bijna elke dag lees je in het nieuws nieuwe maatregelen voor de boeren. Elke keer maak je de afweging, heb ik daar problemen mee? Of krijg ik daar problemen mee? Hoe gaan we dit oplossen? Er blijft niet veel meer over om op te lossen. Denk dat veel boeren onderhand wel aan het plafond zitten. Verwacht komende jaren veel depressie en zoals eerder genoemd “de strop” onder de boeren. Laten we maar met zijn allen een borrel/biertje nemen en de soap van Den Haag geladen over ons heen komen. Op den duur ben je ook moe van het strijden. Laat ze die huizen dan maar neer zetten, laat ze die boeren maar onteigenen, laat ze die boeren maar als criminelen of milieuvervuilers wegzetten. Moet zelf altijd aan de laatste woorden van…denken. Vergeef ze, ze weten niet wat ze doen…..

  1. Het is erg, maar met tegenzin moet ik je gelijk geven. zo denk ik ook. Alleen hoop ik tegelijkertijd dat er voedseltekorten komen en zich nog eens achter de oren krabben wat ze voor historische blunder ze gemaakt hebben.

 5. Feyenoord fan zijn is in nederland geen pretje, boer zijn helemaal niet. Succes ermee. Als je kunt kiezen tussen een cursus weinig bemesten of taalcursus frans zou ik het laatste doen.

  1. Deens Zweeds Duits Engels Frans of portugees, het maakt niet uit. As je wil boeren met minder gezeur aan de kop dan in Nederland dan ligt de hele wereld voor je open!

 6. Onderdeel van de dagelijkse portie regelgeving erbij! Leuker gaan we het niet maken. Kijken hoever je kunt gaan met een experiment, hoelang houden ze het vol?
  Als je het water maar heel langzaam aan de kook brengt springen er maar weinig kikkers uit.

Beheer
WP Admin