Premium
Angela Merkel. - Foto: ANP VarkensColumn

‘Wie houdt z’n verstand er nog bij in Europa?’

Reacties

  1. @kippen. Je conclusie zou wel eens bewaarheid kunnen worden. Het gevolg zijn dat we het Sovjet blok achterna gaan op termijn. Honger en armoede voor de grote massa en een kleine elite die de macht heeft en die zal uitbreiden of worden we een Kolonie van China waar de arbeid wordt verricht door Dwangarbeiders en onderbetaalde krachten? De geschiedenis heeft ons wel geleerd, dat alle “Grootte Beschavingen” ten onder zijn gegaan aan hun “Succes” (brood, wijn en spelen). Of aan een te explosieve groei door andere culturen in te lijven, zonder rekening te houden met hun wensen en cultuur. Zou het huidige Europa een andere weg gaan dan de SovjetUnie of het Romijnse Rijk? Ik vrees dat de menselijke mentaliteit (machtwellust, hebberigheid) een betere uitkomst in de weg staat.

  2. Als je dit artikel wil delen zal een lezer eerst ingelogd moeten zijn. Juist voor die genen die dat niet kunnen is dit een zeer interessant artikel. Jammer voor deze gemiste kans

  3. We zitten midden in een transitie van democratie naar een communistische staat en het gevolg is een dagelijkse stroom aan regel en wetgeving die zijn weerga niet kent. We staan erbij , kijken erna en laten het allemaal zelf toe. Desastreus voor de komende jaren die niet gaan ontkomen aan rampspoed. Het is duidelijk een agenda want het is tegelijk wereldwijd in uitvoering. Enkele mensen en instanties hebben elkaar perfect gevonden om dit te realiseren.

Beheer
WP Admin