Premium
Caroline van der Plas (BBB) en Jaco Geurts (CDA) tijdens het wekelijkse vragenuur in de Tweede Kamer. - Foto: ANP AlgemeenAchtergrond

Verkiezingsuitslag doet verstandshuwelijk coalitie geen goed

Reacties

  1. Waarom zoveel gal spuwen zijn jullie echt van mening dat er in Nederland geen huizen meer gebouwd mogen worden alleen maar koe varken en pluimvee stallen denk toch eens nuchter na en dat ge*** over exportmiljarden daarvan weet een ieder dat daarvan het merendeel importmiljarden zijn per definitie wordt de staat der Nederlanden er niet beter van.deze reactie is automatisch gemodereerd

  2. 1 miljoen huizen tegen 200.000 euro stuk geeft 200 miljard euro. Dat zie ik de komende 10 jaar niet gebeuren dat de banken dat even uitlenen aan die kinderen onder de 30.

  3. Wat je ook niet moet vergeten:jonge groen links en d66 stemmers uit de steden willen huizen en de groot zet die mensen tegenover de boeren. « Meer huizen bij minder boeren » is de leus. Maar kunnen die jongens en meisjes die net afgestudeerd zijn met een fikse studieschuld die huizen wel betalen? Luitjes onder de 30 jaar hebben geen geld en dus geen huis maar dat ligt niet aan de boeren. Ze moeten zorgen dat ze die eerste ton maar eerst bij elkaar sparen voordat ze gaan mekkeren.

    1. Goed gezien farmerbn samen met hoge rentes komen ze niet eens aan bouwen toe, sociale huurwoningen dus. Komen de landbouw exportmiljarden weer goed van pas.

Beheer
WP Admin