Premium
Bart Camps (l.) ziet veel overeenkomsten tussen de handelswijze van de overheid ten tijde van de KVP en de coronapandemie. “De overheid is traag in organisatie en communicatie." - Foto: Van Assendelft Fotografie VarkensAchtergrond

Varkenshandelaar: ‘Donkerste dag uit mijn carrière’

Reacties

  1. En NL had allang vooruit moeten denken zodat NL in gebieden opgedeeld wordt zodra er ergens pest uitbreekt bij een wild zwijn en de vrije gebieden nog gewoon kunnen blijven exporteren. Frankrijk heeft dat volgens mij al geregeld en volgens mij daar zelfs al afspraken gemaakt met Aziatische landen.

  2. Het grootste deel van de burgers zal een hek over de GEHELE grens niet accepteren. Stel je eens voor hoe dat eruit,een hekwerk van honderden km lang,onderbroken met slechts wildroosters op de doorgaande wegen. En hoe bij de waterwegen en spoorlijnen?
    Overheid kan eens beginnen met de gezondheidscertificaten van vlees en varkens aan te passen met vermelding dat alle varkensbedrijven in NL vrij zijn van besmettelijke ziektes en de wilde varkens daarbij helemaal buiten beschouwing laten. Als ze dat doen is het wel zinvol dat ieder varkensbedrijf zelf een hoog hek met en poort om zijn/haar bedrijf zet.

Beheer
WP Admin