Premium
VVD-Kamerlid Thom van Campen heeft geen landbouwachtergrond. Hij is opgeleid als journalist en studeerde internationale betrekkingen. - Foto: ANP AlgemeenInterview

Thom van Campen (VVD): ‘We moeten onzekerheid wegnemen’

Reacties

  1. De milieu doelen die Den Haag zich ten doel heeft gesteld onder druk van de Links Groene Lobby doet me denken aan een rolstoel atleet, die zich tot doel stelt de 100 mtr. horden te volbrengen binnen de olympische limit. Onmogelijk dus. Het enige wat de milieu doelen opbrengen is een buitengebied zonder ziel. Boeren weg, elkaar uitroeiende predatoren (dankzij eenzijdige bescherming) maar met zeldzame planten die in afgesloten gebieden staan en stedelingen die niet naar elkaar omkijken. Dit heet vooruitgang volgens onze progressieven.

  2. Zeker moeten we de onzekerheid weg nemen!
    Door te stemmen dat de bbb de grooste wordt in de eerste kamer, dan is het zeker dat deze plannetjes van d66/vvd niet doorgaan!!

  3. Vervolgens studeerde hij Journalistiek aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle en behaalde daar in 2012 een bachelor. Van 2012 tot 2014 studeerde hij Internationale betrekkingen aan de Vrije Universiteit Amsterdam en behaalde daar een master.[2] Ook was hij hoofdredacteur van Essay, het tijdschrift van zijn faculteit.[1]

    Van Campen werd in 2014 stagiair van VVD-Kamerlid Malik Azmani en was van mei 2015 tot december 2016 persoonlijk medewerker van Kamerlid Betty de Boer, woordvoerder over onder andere spoorwegen.[1] Daarna werkte hij als strategisch adviseur op de afdeling public affairs van ProRail.[1][3] Hij verliet die spoorwegbeheerder in oktober 2017 en werd politiek adviseur van staatssecretaris Tamara van Ark op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.[3] Toen Van Ark in juli 2020 minister voor Medische Zorg werd, verhuisde Van Campen mee naar haar nieuwe ministerie.

    Echte een man met goed bagage in het landbouw debat. Groter Klapvee kan Mark R. zich niet wenzen …..

  4. Kunnen we hier eens lezen hoe europa precies heeft geschreven over natuurbeheer? En of andere Europese landen ook de stikstof erbij moeten halen?

Beheer
WP Admin