Premium
Het zaaien van vanggewas na maisoogst. - Foto: Van Assendelft Fotografie AlgemeenCommentaar

‘Terechte zorgen over kalenderlandbouw’

Reacties

  1. @Smolders. Jij wilt uitgaan van realistische doelen. Prachtig maar dat zegt de Stedeling niets. Zij zijn eerder gevoelig voor Voedselzekerheid en de daar aan verbonden Vluchtelingenstroom. Laten we in dit Kikkerland eens verder kijken dan onze grenzen en ons handelen in wereld perspectief gaan bezien en de gevolgen op lange termijn voor een (over)bevolkte aardbol.

  2. Het probleem is dat de boeren altijd maar mee gewerkt hebben! We hebben met een overheid te maken die de afspraken met brussel heilig vind zonder na te gaan of het überhaupt mogelijk is omdat doel te halen zonder na te gaan of er dan nog iets groeit.
    LTO moet onderhand zun hakken in het zand gaan zetten en zeggen dat ze alleen nog maar mee werken aan realistische doelen, zo niet dan geven we niet meer thuis.
    En voorop lopen in Europa is het domste wat je kunt doen, de eu zegt de uitstoot moet met 50% naar beneden, dan kun je beter 50% van heel veel moeten reduceren dan 50% van een klein beetje omdat we al zoveel minder uitstoten en dat is wat ons nu opbreekt

Beheer
WP Admin