Premium
Schrale troost? Mobilisation for the Environment pakt niet alleen boeren aan, maar ook huizenbouwers. - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Stikstofbeleid een steeds grotere puinhoop’

Reacties

  1. hp salm, poetin zal wel een keer met rutte bellen,. met de mededeling, ik ga even nederland net als de oekraine inlijven. zal rutte zeggen maakt niet uit vladi, hoe het gebeurd. als er maar geen bommen op onze beschermde natuur terecht komen, immers die plantjes zijn heilig.

  2. Vandaag het volgende gelezen : het probleem is groter de mensen die al die adviezen geven, praatjes verkopen , processen managen en anderen van hun werk houden verdienen over het algemeen nog eens stukken meer dan degene die aan het bed staan ,de orde handhaven tomaten plukken vuilnis ophalen en de boel schoonhouden .
    Die vollebregt schijnt ook te barsten van het geld , hier zit een weeffout in de maatschappij.

    1. een hel grote weeffout, misschien word het de komende weken hersteld maar daar word niemand gelukkig van ben ik bang voor…

  3. Stikstof-probleem is een luxe-probleem. Is het luxe leven voorbij dan zal het stikstof-probleem ook verdwijnen. Kijk naar de energie: aardgas is nu al groen evenals kernernergie. De 25% norm voor bio zal ook verlaagd worden bij te hoge prijzen voor voedsel. Bij overschotten zeuren de burgers, bij schaarste niet.

  4. laten we alle huizen die in de tussentijd zijn gebouwd ook weer allemaal afbreken ? want die zijn gebouwd zonder stikstof vergunning !

  5. Pas melders mogen straks bij het kruisje tekenen om de stallen ammoniak en methaan arm te maken met wat subsidie uit de pot. Probleem opgelost.

Beheer
WP Admin