Premium
Het ploegen en wintertarwe zaaien heeft achterstand opgelopen. Het blijft dus spannend. Hetzelfde geldt ook voor de formatie van het kabinet. - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Spannende tijden op het land en in de politiek’

Reacties

  1. De instroom beperken Hoe dan?? asielzoekers blijven komen die blijven alleen weg als we ze hier enkel brood voedsel, en een dak boven hun hoofd geven voor dat dit doorwerkt duurt jaren
    Dan arbeidsmigranten, op de plek waar ik woon staan enkele grote distributiecentra daar wil geen hond werken je krijgt er zelfs geen polen meer voor en dan het werk in de kassen dat wil ook bijna geen enkele Nederlander. Dus een totale asielstop is onmogelijk, overigens is Wilders hier al op teruggekomen.
    Overigens Wilders zijn denkbeelden zijn racistisch en fascistisch daar kun je over denken wat je wilt maar je kunt het niet ontkennen want als je dat doet ben je naïef , hij zal 180 graden moeten bijdraaien anders komt er geen kabinet.

  2. Als je de instroom beperkt, heeft dat ook voordelen op huisvesting en zorg. Pak je direct drie problemen aan. Bij zuiniger uitgeven op stikstof en klimaat kun je de financiële tweedeling in Nederland aanpakken. Los je ´groningen’ en de ´kinderopvangdebakel’ op dan is wilders de held van Nederland. Heeft ie wel drie andere partijen voor nodig die hem bij de les houden.

Beheer
WP Admin