Premium
Informateur Herman Tjeenk Willink heeft een gesprek met minister van Financien Wopke Hoekstra, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wouter Koolmees en minister van Economische Zaken en Klimaat Bas van ’t Wout. Foto: ANP AlgemeenAchtergrond

Schouten kan stikstoftas overdragen aan opvolger

Reacties

 1. Nou de moderator verwijderd mijn reactie over lyceum studenten zonder reden. Mijn schrijven is een normale binnen de regels van deze site.
  Mijn abonnement zal bij deze niet mee verlengd worden bij deze links georiënteerde redactie.

  1. Beste Maas,

   Je reactie over de discussie met de studenten is niet verwijderd. Helaas duurt het soms erg lang voordat reacties worden getoond. Onze ICT-collega’s werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

 2. Onlangs een uitvoerige discussie gehad met lyceum studenten over stikstof/ natuur/ landbouw/industrie.
  Daaruit komt naar voren dat het geheel een theoretische benadering is niet gestoeld op de praktijk of praktische realistisch invulling.
  Deze studenten waren teleurgesteld over de regering met hun papieren theoretische benadering waarin enkel het grote geld domineerd.
  Deze studenten zien liever koeien in de wei.Als wel de verdozing en verrommeling van het stedelijkgebied welke uitgerold drijgt te worden over het landelijk gebied.
  Aldus deze hoog opgeleide studenten,u toekomstige generatie.