RundveeNieuws

Prijs perspulp in voorverkoop €1,88

Alphen a/d Rijn – Soltens, onderdeel van de Duynie Holding, start de voorverkoop van bietenperspulp dit seizoen met een prijs van €1,88 per ton per procent drogestof. Dat is 2 cent lager dan de beginprijs vorig jaar. Toen werd gestart met een prijs van €1,90 per procent, maar volgde na zo’n drie weken een verhoging naar €2,05.

De distributie loopt wederom via het trio Duynie/Beuker, Agrifirm Feed (Bonda) en Farmfeed Hedimix.

De eerste nu vastgestelde prijzen gelden van maandag 12 mei tot in ieder geval vrijdag 30 mei. Dan kunnen om 12.00 uur de prijzen weer worden aangepast. De voorverkoopprijs voor aanvoer in de periode vanaf de aanvang van de campagne (circa derde week september) tot en met 19 oktober bedraagt genoemd bedrag van €1,88 per procent drogestof. Daarna, tot en met 7 december, bedraagt de prijs €1,86. De prijs stijgt weer in de laatste periode van de campagne, met 4 cent per procent drogestof naar €1,90.

Genoemde prijzen gelden bij levering franco in Nederland, er zijn mogelijkheden voor kwantumkorting. Voor extra wensen ten aanzien van leveringsdatum en –locatie gelden toeslagen, als er gebruik gemaakt kan worden van alle transportmiddelen zijn er kortingen.

Beheer
WP Admin