Premium
De weidevogels komen alweer binnen, maar er ligt nog een twistpunt rond het keurmerk On the Way to PlanetProof. - Foto: Mark Pasveer AlgemeenColumn

‘PlanetProof vs Grutto’

Reacties

  1. Naast vossen, wolven en andere lopende predatoren barst het van de roofvogels en die werken als luchtfoto’s en zien van bovenaf nesten, kuikens want daar zijn ze op gericht ook in vegetatie. hier komt bij dat bv. de kievit liever op land broedt waar ze uitzicht hebben en hierdoor de rover kunnen spotten en aanvallen, Hier is ook de grutto bij gebaad. “Kievit ben mien ei kwiet, Grutto gaat me net zo”.

  2. het hele planet programma begint een kerstboom effect te krijgen. je begint met 1 voorwaarde en nu zijn er wel 10.en al die groene freaks gaan zich er ook mee bemoeien,je weet niet waar het eindigt. de overdaad begint nu zijn tol te eisen. waar zijn we nu mee bezig?

  3. vijftig jaar geleden, had ik nog nooit een vos gezien in nederland …. alleen maar weidevogels… nu zijn er veel te veel van die roofdieren… zelfs in de stad lopen de vossen.. en maar klagen dat de weidevogelpopelatie verminderd.

    1. Ooievaars zijn er ook veel meer, slokken kleine kuikentjes op alsof het een ‘borrel’ is.

Beheer
WP Admin