Premium
Harrie Verkampen: “Als wethouder heb ik meer voor de boeren kunnen betekenen dan als boerenbestuurder.” Foto: Van Assendelft AlgemeenInterview

Oud-NCB-bestuurder: ‘Splintergroepen bereiken weinig’

Reacties

 1. Men had voor 30 jaar terug de veehouderij grond gebonden moeten maken, wil je 10 .000 vleesvarkens…..zorg maar dat je contract hebt met akkerbouwer voor de mestafzet bv.
  Had ook “pijn” gedaan in die tijd maar dan was de weerstand tegen de veehouderij nu niet zo groot geweest…..maarja achteraf …….

  1. De stikstof- en nitraatpijn zit niet bij de intensieve boer maar bij de boer met grond. Mest netjes afvoeren is gelijk aan eigen grond.

 2. Het bedrijfsleven stort het geld op de rekeningen van Agractie
  Kemp heeft een mooi verdienmodel ontwikkeld
  Mooie praatjes en samen met lnv het grote plan uitrollen

 3. Het niet meer hebben van geld is het probleem van de zlto. Hierdoor is het inkopen van macht verdwenen. Weet nog goed dat ncb in elk verkiezingsjaar een ton in guldens doneerde aan het cda. Hiermee konden de katholieken mooie plastsen krijgen in het cda. Toen het geld verdween via vion bij de destructor , zijn belangrijke cda-er protestant. Het zuiden heeft nu geen macht meer, stemmen niet meer op cda die nu steeds meer een stadspartij is geworden. BBB springt in dat gat en gaat groeien ten koste van cda. Boeren gaan weg bij zlto/ cda en gaan naar BBB. Misschien moet zlto zich meer gaan richten op die BBB en op het cda wat minder.

Beheer
WP Admin