Premium
Demissionair minister van landbouw Carola Schouten onderzoekt hoe de Wet dieren zich nu verhoudt tot Europese en internationale vereisten en wat het betekent voor de uitvoering en handhaafbaarheid van de wet.- Foto: ANP AlgemeenNieuws

Nieuwe Wet dieren leidt tot politieke discussie

Reacties

  1. Nu doen de boeren er nog lacherig over.Over een paar jaar moeten alle varkens kunnen wroeten ,koeien zomers en winters naar buiten kunnen met behoud van horens en niet meer als 15 liter per dag meer is onnatuurlijk. Met die natura 2000 gebieden zijn de boeren ook belazerd toen dachten ze ook ze doen maar je ziet wat er van gekomen is,nu kunnen ze oprotten rond die gebieden.Deze nieuwe wet dieren welzijn geeft dierenactivisten een handvat talloze processen aan te spannen tegen boeren en wat zo’n rechter er van vind staat van te voren al vast dat heeft de praktijk onderhand wel bewezen de boeren delven het onderspit.

    1. Ze spotten met de mogelijkheid dat de mens wordt voorzien in zijn dagelijkse behoefte van voedsel. Ik wijs het niet meer af..hongersnood…dat zou goed zijn zodat de mens weer bij zinnen komt. Ze vragen om hongersnood dat waardeer ik en gun ze het van harte. Wij redden ons wel op het platteland daar maak ik me geen zorgen over, maar de steden bekijk het maar ze zien maar. Succes met de aanstormende hongersnood.

  2. Boeren moeten een pot geld bij elkaar verzamelen en de ene na de ander proces aanspannen. Procederen tegen flatbewoners met een huisdier enz

  3. Die heel de dag binnen zitten in den Haag , kunnen ook niet zun natuur gedrag vertonen.
    Dat merk je wel aan hun denk vermogen

  4. Een grot een knots en een wild stuk vlees dat hebben de Neanderthalers nodig die zich in het parlements gebouw verzamelen voor overleg, zodat zei hun natuurlijk gedrag kunnen vertonen.

Beheer
WP Admin