Premium
Koeien op roosters. Ooit zal er een nieuw mestbeleid komen, schrijft columnist Willem Bruil. - Foto: Fotostudio Wick Natzijl RundveeColumn

‘Misschien hebben veehouders wel een imagoprobleem’

Reacties

  1. Vaak zitten de regels zo tenen krommend onwerkbaar in elkaar dat je gewoon niet anders kan de voorschriften niet uit te voeren.Dan maar liever een “fraudeur” dan klauwen geld uitgeven waarvan je weet dat het geen enkel nut heeft e n bedacht is door een stel onbenullen die niks met de boeren op hebben.

  2. We hebben onzelf een imagoprobleem laten aanpraten. Gelukkig zijn door de protesten van afgelopen jaren de boeren ook weer trots op zichzelf geworden, dat was mooie bijvangst van de boerenacties!

  3. Wie heeft er een imagoprobleem? De politicus, bankdirecteur, zorgmanager, telefoonverkoper , jurist of boer? Maak een ranglijst van laag naar hoog.

  4. Waarom hebben veehouders een imagoprobleem als er niet veel boetes uitgedeeld worden. In de pers en de politiek wordt continu geframed over die zg. fraude.
    De meeste veehouders gaan verantwoord om met de regelgeving. Bij elke regelgeving heb je fraudeurs maar daarom hoeft niet een hele sector weggezet te worden als fraudeur.
    Zo de waard is vertrouwt hij zijn gasten.

Beheer
WP Admin