Premium
Minister Henk Staghouwer en Christianne van der Wal. - Foto: Roel Dijkstra Fotografie AkkerbouwColumn

Minister tegen landbouw

Reacties

 1. Deze man heeft niets met landbouw als je weet hoe hij het in Groningen deed met me en politie deur van provinciehuis op slot.
  Beter was geweest om deur open te zetten koffie er bij en gaan praten en oplossen.
  Stikstof is een gemaakt probleem als je maar lang genoeg roept dat er een probleem is gaat de menigte het vanzelf geloven .
  De natuur mensen hebben de kaart ook nog even extra aangedikt want immers er is veel geld beschikbaar en dan kan het ontpolderen op volle snelheid doorgaan.
  Dit verschaft honderden mensen werk gesubsidieerd door de overheid en uiteindelijk de bevolking.
  Beter was om in klijne groep om tafel te gaan en natuurgebieden af te bakenen dit is natuur en rest niet .als dat gerealiseerd is dan is het klaar….
  En daar zit het probleem want het is noooooooit klaar want als de projecten op raken zijn er veel mensen die geen werk meer hebben en dat is alles waar het om draait.

 2. De meeste ministers die we nu hebben lijken hun functie uit te oefenen voor hun eigen eer.

  Zo moeten we het niet zien. Ze voeren hun functie uit in opdracht van hun opdrachtgevers, waar ze tegen op kijken. Op dit moment weten wij niet precies wie dat zijn.

 3. Staghouwer zegt zelf nooit wat, hij stuurt alleen brieven naar de kamer. Brieven die geschreven zijn door zijn ambtenaren en dan weet je het wel.

Beheer
WP Admin