Premium
Voormalig Tweede-Kamerlid Maurits von Martels stapt over van CDA naar BBB. - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Maurits von Martels stelt eigen ik boven principes’

Reacties

 1. von Martels is destijds met de slogan dat er meer boeren verstand in de kamer moest komen vanuit een onverkiesbare plaats met veel voorkeurstemmen toch verkozen!!
  Het CDA heeft dat volledig genegeerd!!! Populistisch geleuter hoor ik uit de mond van Boswijk, die denkt dat hij weet wat goed is voor de landbouw na gesprekken met 100 boeren
  Sorry CDA aanhangers, droom lekker verder!

 2. Vergaderboer slaat de spijker op z’n kop!
  Von Martels is bijna 65 bij de volgende verkiezingen al zullen die er veel eerder komen als 4 jaar.

 3. Ik heb moeite met de manier, waarop het handelen van de heer Von Martels hier wordt beschreven. Het is toch overduidelijk, dat het landelijke CDA het laatste decennium het platteland alleen als stemvee heeft gebruikt.

 4. Vergadervoorzitter moet zelf maar eens in politiek Den Haag gaan zitten dan gaat hij wel anders over Martens kletsen. Zoiets van de beste stuurlui staan aan wal.Martens had de beste intentie maar als je als eenling de strijd moet aangaan dan is dat niet eenvoudig en daar had hij zelf ook flink de frustratie van

 5. De nieuwe belofte bij het CDA is Derk Boswijk. Hij zegt niet dat wat boeren graag willen horen maar hoe het er werkelijk voorstaat. Een verademing na al het populistisch geleuter.

  1. Wat zegt Derk nu eigenlijk? Helemaal niks.
   Welke oplossing heeft hij? Geen.
   Maar als jij je blij laat maken met een dooie mus: plezier ervan!

 6. Dat het CDA de afkomst van vele kiezers verloochend, door nu onteigening niet meer in de weg te staan is de heer Vergaderboer zeker ontgaan. Je had de column beter daar over kunnen laten gaan.

 7. De stemmers van toen gaan nu met hem mee.
  Von Martels is niet de slechterik zo hij hier wordt neergezet. Bij het CDA mocht hij niet uit de verf komen. Dat hij die ruimte nu zoekt is verstandig én zijn goed recht. Gelukkig!

Beheer
WP Admin