AlgemeenNieuws

LTO Noord strategisch partner landbouwbeurs

Zwolle – LTO Noord is strategisch partner van AgroTechniek Holland (ATH), een grote buitenbeurs voor de landbouw. Beursmanager Willem Bierema van AgroTechniek BV en Siem Jan Schenk, voorzitter van LTO Noord, ondertekenden maandag een partnerovereenkomst.

LTO Noord werkte al met de beursorganisatie samen bij de vorige editie van het evenement in 2012 en was in 2010 op de beurs aanwezig met een stand. AgroTechniek BV werkt nauw samen met diverse partners op agrarisch gebied. Naast LTO Noord zijn dat Fedecom, Cumela, NAJK, Rabobank en Wageningen UR. De beurs vindt dit jaar plaats van 10 tot en met 13 september op het Walibi-terrein in Biddinghuizen.

“LTO is op deze belangrijkste Nederlandse vakbeurs voor haar leden, agrarisch ondernemers uit veel verschillende sectoren, prominent aanwezig”, aldus Schenk. Onze stand met het thema ‘Het Jaar van het Gezinsbedrijf’ is een platform om onze leden, relaties en andere bezoekers te ontmoeten. Dagelijks zijn bestuurders aanwezig waarmee bezoekers in gesprek kunnen gaan.”

LTO Noord organiseert ook de Dag van LTO Noord afdeling Flevoland op de beurs. Het motto van ATH is ‘alles biedt wat boeren boeit’ en op de beurs zullen onder meer trekkers, werktuigen, oogstmachines, melktechniek en stalinrichting maar ook -onderdelen, ICT, dienstverlening en demonstraties te zien zijn. Bij de vorige edities in 2010 en 2012 werd AgroTechniek Holland (ATH) bezocht door meer dan 50.000 bezoekers.

Beheer
WP Admin