Premium
Activisten van Greenpeace hebben het tijdelijke gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag beklommen. Ze vragen met hun actie aandacht voor de stikstofproblematiek. - Foto: ANP AlgemeenNieuws

Landsadvocaat: intrekking vergunning optie in stikstofbeleid

Reacties

  1. Beste mensen we kunnen nu gaan zeveren over te veel of te weinig stikstof . Die race is bij de overheid en geiten wollensokken al gelopen . En eigenlijk hebben de boeren die race verloren . Zo denken hun . En denken ze ook nog dat ze alles maar af kunnen pakken . Nu je vergunning . Als dit uitgevoerd is dan rijbewijs afpakken mag je geen auto meer rijden . Huur opzeggen van mensen die ergens weg wil hebben .Diploma’s van mensen afnemen die werk doen wat niet strookt met hun ideeën Mensen verbieden bepaalde producten te eten, drinken of te gebruiken . Als vergunning geen waarde heeft en dus geen zekerheid bied doet dat een rijbewijs ,diploma , of eigendomsakte dat ook niet meer . We moeten van alles doen om aan regels ,wetten enz. te voldoen Dure certificeringen ,dure vergunningen . en noem maar op . Voldoe je hier niet aan mag je niet meer mee doen . Voldoe je hier wel aan mag je mee doen zolang het de beste dames en heren past . Dit voorstel is een regel rechte vogelvrij verklaring aan nu de boeren maar in de nabije toekomst van alle burgers . Want als dit kan zou ik als burger schrik hebben met een vergunning een huis te bouwen . Ontdekken ze in de buurt zogenaamd een gevoelig plantje en wordt je bouwvergunning ingetrokken en is je huis illegaal bouwwerk . De vraag is hoe leven deze mensen zelf wat dragen zij wel of niet bij aan alle negatieven milieu zaken . Ik heb daar mijn gedachte bij en u allen waarschijnlijk ook . Ze zijn niet thuis als je ze aanspreekt,

  2. We zijn als samenleving wel heel erg ver gezonken dat zelfs een landsadvocaat adviseert om vergunningen in te trekken .
    We leven nu dan toch wel echt in een LINKSE DICTATUUR .

  3. waardeloos dat je aandacht besteed aan wel geteld.20 actievoerders.op nos journaal.sbs journaal.vol op aandacht voor 20 actievoerders.

  4. Misschien kan de landsadvocaat ook nog even een verklaring geven dat er zo weinig ruw eiwit in de graskuilen zit. Zelfs voorjaar en zomerkuilen hebben een laag ruw eiwit. Het gras moet het nu doen met de karige bemesting. Er zit te weinig stikstof in de lucht door minder vlieg en autoverkeer.

Beheer
WP Admin