Premium Het ruweiwitgehalte in de graskuil is volgens bijna de helft van alle deelnemers van Koe en Eiwit een van de belangrijkste voedingsknoppen om het ruweiwitgehalte in het rantsoen te beïnvloeden. Foto: Boerderij 9 mei 2025 Rundvee • Achtergrond ‘Koe en Eiwit’-deelnemers halen doel op haar na Redactie Wijnand Hogenkamp themaredacteur gras en uiergezondheid Deel dit artikel: Lees ook Premium Achtergrond 15:00 Dubbele hark van InterTech harkt voordelig geprijsd Premium Achtergrond 07:00 CO2-footprint van varkensvlees verlagen met veevoer Nieuws 22 mei 57% minder ammoniak op De Marke door rantsoen en vloerschuif Reacties Je moet een account hebben om te reageren Voordelen van een account: Krijg toegang tot de beste en meest actuele artikelen. Discussier mee met collega’s, experts en specialisten. Registreer gratis Inloggen
Reacties
Je moet een account hebben om te reageren
Voordelen van een account:
Krijg toegang tot de beste en meest actuele artikelen.
Discussier mee met collega’s, experts en specialisten.