Premium
Koeien op verdroogd grasland. - Foto: Henk Riswick AlgemeenNieuws

KNMI: langer groeiseizoen, meer droogte

Reacties

  1. Na de ijstijd is het midden van Noorwegen omhoog gegaan en wordt Nederland door de beweging in de aardkorst naar beneden getrokken. Ver***en windmolens zorgen nu al voor problemen. Wieken kunnen tot op heden niet worden gerecycled en nemen enorm veel ruimte in op de vuilnisbelt.deze reactie is automatisch gemodereerd

  2. Al zetten we heel Nederland vol met windmolens en zonnepanelen maakt het nog niks uit voor de zeespiegel stijging en moeten we de dijken nog net zoveel verhogen.Nederland is maar een vliegenstrontje op de wereldkaart en zijn al relatief schoon.

  3. Ik blijf me er steeds over verbazen dat bepaalde groepen van de bevolking zowel Corona als klimaatverandering blijven ontkennen. Ik denk dat dat een moeilijk verhaal wordt om over 10 á 15 jaar uit te leggen aan de kinderen en kleinkinderen.

    1. Het ligt eraan hoe gevoelig en vatbaar je bent om zelf nog kritisch na te denken even anders@. Bij 3/4 van de bevolking is die eigenschap er al genetisch uit verbannen omdat men zelf niet meer hoeft na te denken hoe te overleven. En dan het riedeltje het is niet uit te leggen aan de kinderen of kleinkinderen: jij hoeft helemaal niets uit te leggen , dat doen jou ouders en grootouders net zo min.

  4. Gaat LNV / RVO hier qua regelgeving praktisch op inhaken ??? Langer groeiseizoen, langer en/ of meer mest uitrijden ? Volg-gewas mag later in het seizoen gezaaid worden , ivm natheid en/of werk-druk ???
    NU lijkt het of RVO een korter groei-seizoen voorlopig voorwacht de komende jaren.

  5. Knmi gaat nu vol op het klimaatorgel om de bevolking de schrik aan te jagen met doemscenario’s. Is er toevallig binnenkort ergens een klimaatconferentie???? Maak de bevolking bang zodat men vrijwillig de portemonnee omschudt om de schuld af te kopen. De mensheid is gedoemd te bezwijken als men zelf niet meer kritisch met de leugenfabriek kan omgaan.

  6. Niet te veel van aan trekken. Als je wil weten wat het weer in de toekomst gaat doen is het goed om te kijken naar data uit het verleden. Iedere keer als de ipcc doomsday voorspellingen doet gaan ze keihard op de bek. Kijk naar Californie. Heeft de ipcc net de voorspelling gedaan van een “never ending drought”, verzuipen ze er met zijn allen! De knmi en de ipcc kunnen beter naar data uit het verleden kijken in plaats van L*L verhalen de wereld in te sturen . In Californie is het 200 jaar achter elkaar droog geweest. Toen is het een keer 140 jaar achter elkaar droog geweest! Zes jaar droogte op een rij is niks bijzonders evenals de overvloedige regen die er achteraan komt.

Beheer
WP Admin