Premium
Bas van 't Wout (rechts) zit thuis met een burn-out. - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Kamerleden verzuipen in de informatiestroom’

Reacties

  1. Het ambtelijke antwoord deze problematiek is duidelijk en eenvoudig “Een nieuwe regel invoeren, die de eist dat de werkdruk moet verminderen”. Hoe het werk te verminderen blijft onduidelijk of is de kans via deze extra regel dat de werkdruk toeneemt, door controle op naleving van deze regel. Ik krijg steeds meer het gevoel dat Den Haag en andere burelen zich hebben vastgebeten in Controlezucht en vergeten dat controle alleen nut heeft als de gecontroleerde regels een positief doel nastreven. Nu lijkt meer dat controleren tot doel heeft Werkgelegenheid scheppen en regeren onmogelijk maken.

  2. Als boeren klagen zeggen de anderen: je hoeft geen boer te zijn. Zo ook voor politici: je kunt er gewoon mee stoppen en het wachtgeld opstrijken.

  3. Dat krijg je met die plucheplakkers ze zitten er alleen voor de eigen zakken. Voor volk en vaderland daar hebben ze nog nooit van gehoord.

  4. Zo is het Peters! Moeten we nou nog medelijden krijgen met de lieden die ons verdelgen ook? Een soort van Stockholmsyndroom , nou ik dacht het niet.

  5. Boeren verzuipen ondertussen ook in alle regels, wetgeving en opiniestukken. Wordt er persoonlijk ook helemaal gek van.

Beheer
WP Admin