Premium
Foto: Koos Groenewold AlgemeenNieuws

Kamer wil sluiting slachterij na misstanden

Reacties

 1. ik verbaas me over veel reacties. Bij dergelijke beelden past mijn inziens maar 1 sanctie ; sluiten. Wij kunnen als boeren nog zoveel doen aan dierenwelzijn, wanneer een slachterij zo omgaat met “ons” vee is al ons werk voor niets geweest. Hier moeten we ons als sector op alle manieren van distantiëren. Niks bagatelliseren of wijzen naar een tweede kamer sluiten of dergelijke. Daarmee probeer je (on)bewust dierenleed goed te praten. Onacceptabel. Maar blijkbaar vinden veel collega’s nog steeds dat ze naar andere moeten wijzen wanneer misstanden aan het licht komen ?

  1. Man wat *** je nou, 10 minuten later hangen ze aan hun achterpoot aan de slachtlijn …deze reactie is automatisch gemodereerd

 2. Scholen en verpleegtehuizen met gemeen of handtastelijke medewerkers ook meteen sluiten? Wat doen we met de tweede kamer zelf als graus in de fout gaat? Sluiten?

 3. Tuurlijk is dit niet goed te keuren maar hoeveel ME ers zijn er op non actief gesteld nadat zij afgelopen jaar op mensen met een wapenstok te keer gingen. Nooit geen debat over geweest. Emoties van de dag en ze moeten er wat van vinden.

 4. Dus bij misstanden in de Tweede kamer de tent ook sluiten dan. Persoonlijk aanpakken, duidelijk te zien dat dat personeel niet met dieren om kan gaan.

 5. Nee, maar zo gek en emotioneel zijn ze nou in de 2e kamer …
  Een (kinder)kamer vol emotionele pubers die alleen maar reageren op de waan van de dag…

  1. Dit komt juist doordat steeds meer het besef doordringt dat de hele industrie door en door verrot is, van boer tot slachterij. Dat de hele industrie keihard aangepakt en tot de grond gelijk gemaakt moet worden is daarvan een logisch gevolg.

Beheer
WP Admin