Premium
Hubert Andela - Foto: Fred Libochant RundveeInterview

Hubert Andela (ZuivelNL): ‘Maatregelen beter uitleggen’

Reacties

  1. Klanten van zuivelfabrieken zijn veel slimmer dan verkopers van onze zuivel. Wij moeten nu vlogmelk leveren want de afnemers van de zuivelfabriek dachten altijd al dat ze vlogproducten kochten (dat is hun foefje). Dat is natuurlijk niet zo maar op deze manier krijgen ze vlogproducten zonder een meerprijs. Onze fabrieksmanagers trapten erin en wij hebben nu een hogere kostprijs.

  2. De openingszin al , de markt stelt regels ! . De zuivel ontwerpt zelfs regels voor de boer waarvan ze zelf denken dat de markt die verlangd. Voorbeeld PP melk frieslandcampina dit word de markt / consument de strot door gedrukt dat dit goed voor ze is. En blijft er verder niks te kiezen over want alles is pp bij campina. Heb lef en geef de consument te kiezen. Een blik op het zuivelschap in de supermarkt zegt trouwens genoeg, de artikelen die afgeprijsd zijn omdat de houdbaarheids datum nadert zijn bijna altijd de duurdere bio producten.

  3. Leuk praatje waar geen 1 boer iets mee opschiet. Laten we eerlijk zijn en zien zuivel-nl als de grootste flop in de zuivel sector en die de boer geld kost. opdoeken die flauwekul en Hubert Andela ga wat nuttigs doen en val de boer niet lastig

Beheer
WP Admin