Premium
Foto: Jan Willem Schouten AkkerbouwNieuws

Hof: geen medepachter zonder agrarische achtergrond

Reacties

 1. Laten ze alle pachters in Flevoland die hun bedrijf door verpachten aanpakken
  Gewoon idioot er zitten gewoon pachters in verzorgingshuis en krijgen extra geld door onderverpachtenStel de boekhoudbureaus aansprakelijk zij zorgen voor de contracten en Lto werk er graag aan mee Absurd gewoon Breng de grond onder bij de jonge boeren en schop de pachter van het land met een boete het gaat wel over gemeenschaps geld

 2. Zo hoort het.
  Pachters MOETEN de grond echt zelf beboeren.
  Wordt nog veel te weinig naar gekeken.
  De controle is toch niet zo moeilijk

 3. Onzin, boerderij exploiteren moet je ondernemer zijn, en dat kun je ook op andere manieren leren dan op een agrarische school, Zelf vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Hugo de Jonge .Opleiding,,,,, Leraar!!!!!!!

 4. Goede zaak. In frankrijk mag je ook geen land of boerderij exploiteren zonder landbouwkundige competenties. Ook moet het grootste deel van je inkomen uit de landbouw komen. Tandartsen met verl geld mogen wel grond kopen maar niet exploiteren. Ter bescherming van de boeren. Boerenland is hier voor de boeren. Boeren met pensioen moeten ook stoppen met de exploitatie van de boerderij of afstand doen van de uitkering. Alleen boeren kunnen premies aanvragen.

Beheer
WP Admin