Premium
'Met de komst van Henk Bleker als interim-voorzitter van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond gaat het vlammen.' - Roel Dijkstra AlgemeenColumn

‘Henk Bleker brengt leven in de brouwerij’

Reacties

 1. Henkje Bleker erger heb je ze niet, Hij heeft in zijn eentje zoveel schade veroorzaakt met tegen alle juridische adviesen in, de PAS regeling in te voeren. Twee jaar staatsecretaris en meer dan 10 jaar ellende…

 2. Als ze bij de milieubeweging alleen al de naam Henk Bleker horen krijgen ze gelijk al een rooie nek.Ze kunnen hem daar niet luchten of zien heb ik Henk persoonlijk horen zeggen.Je kan zeggen wat je wil hij komt wel voor de boeren op jammer dat hij niet veel charisma heeft.

 3. Vergaderboer , doe aub niet te enthousiast over Bleker die heult met een “borele samenleving “, een omlaaggevallen politicus zonder verantwoordelijkheidsgevoel. Als je zo lovend schrijft over “leven in de brouwerij ” schort er toch iets aan je perceptie over de transitie die de landbouw staat te wachten.

 4. Och daar heb je onze lto-‘ers, die zullen deze oud cda-er wel even afbranden. Nou ik hoop dat hij een boegbeeld van de boeren wordt, en open staat voor samenwerking!

 5. Klets toch niet uit je nek… Vergaderboer! Er zijn meer landbouwsectoren dan alleen koeiboerensector. De NMV is derhalve irrelevant in het grote geheel. Bleker is een giller , een roeper met een tweede leg. Het gaat Bleker maar om 1 ding….. om Bleker!

 6. “Belangrijker is het te weten waar Bleker voor staat. Welnu, ten eerste voor een intelligente Nexit uit de Europese Unie”.

  Hoe kan een “Nexit” intelligent zijn met de huidige en toekomstige verhoudingen in de wereld? De toenemende macht van China, de militaire opbouw in Rusland en Angelsaksische landen die alleen gaan waardoor Europa op zichzelf is aangewezen.
  Voor de vrijheid en veiligheid van Europa is Europese samenwerking noodzakelijker dan ooit.

 7. Henk Bleker…Is dat niet die man, die tegen adviezen van zoveel juristen, het PAS mogelijk heeft gemaakt. Je weet wel waar destijds zoveel boeren, op advies van diezelfde Henk, gebruik van hebben gemaakt. Lekker makkelijk, zo geregeld en geen leges kosten. Diezelfde boeren die nu slapeloze nachten hebben of ze nog ooit gelegaliseerd zullen worden. Ik ben daar nog niet zo zeker van. Zeker niet voor diegene die dicht bij Natura2000 gebieden wonen. Als nu al door niet de minste (de landadvocaat) wordt gesproken over intrekken van vergunningen, dan zouden deze bedrijven eerst gelegaliseerd moeten worden om ze daarna de vergunning weer in te laten pikken. En de andere PAS bedrijven kunnen enkel gelegaliseerd worden door bedrijven met wel een echte vergunning ammoniak te laten inleveren. En dit allemaal vanwege die fijne Henk. Nou NMV……..PROFICIAT !!!!

Beheer
WP Admin