Premium
Koeien in de stal. Als het gaat om intrekking van natuurvergunningen zou de overheid zich volgens Agractie moeten richten op ‘grote vervuilende bedrijven zoals in de Botlek'. - Foto: Misset AlgemeenAchtergrond

Grote woede om ‘intrekken natuurvergunning’

Reacties

 1. Wat de boer te wachten staat weten we wel en niet . Maar we denken meer en meer dat ze de boeren weg willen hebben en zoals Eric Hubers schrijft frustreren . Maar zolang er meerdere belangen behartigers zijn bij de boeren die niet allemaal dezelfde koers varen . Wordt de verdeel en heers politiek toegepast . Als je dan als overheid zogenaamd iets aan het uitdokteren bent en dat lekt zogenaamd uit . Is de knuppel weer in het hoender hok gegooid . En zo zijn de redenen van het intrekken ook een knuppel in het hok van de boeren . Terwijl deze knuppel bij de overheid in het hok thuis hoort . Zij verstrekken de vergunningen zij moeten controleren . En als de omstandigheden veranderen en de boer heeft daar geen invloed op dan kan hij of zij daar niet op worden afgerekend . Maar ik vrees in de toekomst dat zulke zaken gewoon in de hele maatschappij toegepast gaan worden . We zijn hard op weg naar een klasse maatschappij , De boer is maar klein deel van de bevolking . En zit in de weg van de Eliette die graag op het platteland wil gaan wonen . De jeugd van nu kan al geen woning meer betalen als ze van huis uit geen geld hebben . De Eliette lui maken de dienst uit en ondersteunen de milieu lobby om er zelf beter van te worden . En lobbyen zelf in Den Haag voor hun belangen uitgevoerd te krijgen . En daar worden de gekste dingen bedacht die niets meer met menselijkheid te maken hebben . Maar puur gericht zijn om de belangen van groepen te offeren voor de belangen van kleine groep

 2. Stel eerst eens de basisvraag wie de opdrachtgever was voor het uitbrengen van dit advies van de Landsadvocaat. Die doet dat niet zomaar. Omdat het de Landsadvocaat is lijkt me dit een geschikte vraag om in de Tweede Kamer te stellen.

 3. industrie zonder stikstofvergunning eerst maar eens stil leggen D66. Een vergunning aanvragen voor duizenden euro’s en dan maar zo afnemen en industrie zonder vergunning kan zo door volgens advocaten ?
  Heel veel mensen oordelen over andermans brood maar hebben zelf nog nooit de kost kunnen verdienen. Wie verdedigt in vredesnaam het landsbelang nog ??
  politiek en rechtspraak komen steeds meer en onnodig ter discussie. jammer, maar vertrouwen van de bevolking gaat hiermee wegvallen.

 4. de landsadvocaat(Pels Rijcken) kan beter eerst intern zijn zaakjes op orde brengen. er waren ettelijke miljoenen zoek en daar lekte jaren niets over uit.

 5. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat hier stelselmatig door “lekken” en diverse ongenuanceerde stellingen en aankondigingen, men bewust een sfeer probeert te creëren waarin boeren dusdanig gefrustreerd en de weg kwijt raken, dat ze op een gegeven moment geloven dat een uitkoopregeling het beste eindstation is. Walgelijk!!

 6. Nu is aanval de beste verdediging .
  Gisteren nog op tv gehoord alle vrijkomende huurwoningen worden gereserveerd voor de buitenlanders .
  Onze eigen kinderen kunnen dus verreken .
  We mogen nog geeneens op onze eigen grond en op EIGEN kosten voor onzeEIGEN KINDEREN EEN HUIS bouwen
  Boeren ERUIT buitenlanders ERIN.
  ZET maar eens zo.n bord in je weiland langs de weg .
  Kijken hoe de politiek antwoord.

Beheer
WP Admin