Na vijftig jaar beeindigt Grimme het dealerschap met Weevers-Nieuwstad in Marknesse. Op de foto een combinatie die door deze dealer werd uitgeleverd. - Foto: Weevers-Nieuwstad MechanisatieNieuws

Grimme pakt dealerschap Noordoostpolder zelf op

Recent werd bekend dat Grimme het dealerschap met Weevers Nieuwstad zou stoppen. Nu laat Grimme weten het dealerschap zelf op te pakken in de Noordoostpolder.

Gezamenlijk met Grimme Partner Blok Mechanisatie uit Espel gaat Grimme de verkoop en service in de Noordoostpolder zelf oppakken. Er komt een eigen werkplaats, eigen verkoopadviseurs en een eigen serviceafdeling. Dit doet Grimme in samenwerking met Blok, die een loods beschikbaar stelt.

Einde van een samenwerking

De samenwerking met Weevers Nieuwstad wordt per 1 november 2021 beëindigd. Dit heeft ook gevolgen voor P.J. van Driel Mechanisatie in Luttelgeest. Dit bedrijf is voor Grimme-onderdelen en -machines namelijk verbonden aan Weevers Nieuwstad.Tot 1 november 2022 heeft Weevers Nieuwstad nog de beschikking over onderdelen en serviceondersteuning van Grimme.

Dat Grimme nu zelf het dealerschap in de Noordoostpolder oppakt, is overigens bij wijze van proef. Het is ook niet de bedoeling van Grimme om te concurreren met andere dealers in Nederland.

Beheer
WP Admin