Premium
Foto: Koos Groenewold AlgemeenNieuws

Gosschalk heeft afnemers terug, wel met voorwaarden

Reacties

  1. bart, een bijkomstigheid/ verschil, is dat bij” overheidsingrijpen”, en en werken in de veehouderij. het personeel kan praten met hun soortgenoten. in de veehouderij is dat nogal beperkter/tot geheel niet .met vee.

  2. bart, een bijkomstigheid/ verschil, is dat bij” overheidsingrijpen”, en en weken in de veehouderij. het personeel kan praten met hun soortgenoten. in de veehouderij is dat nogal beperkter/tot geheel niet met vee.

  3. bart, moedwillig , dieren kwellen daar draait mijn maag ook van om. maar zoals je formuleert , het moet werkbaar zijn en blijven. “de menselijke maat”. maar als ik het in de veehouderij praktijk vergelijk, met “overheidsingrepen”.. ( denk aan optreden van politie en me) . dan doen we het als sector nog best . als ik het/dat zou mogen beoordelen krijgt de sector van mij een hoger rapportcijfer.

  4. Kijk dierenmishandeling daar zijn we het allemaal mee eens dat dat niet kan, maar het probleem is, wat vindt je dierenmishandeling….. ! Als er 100 varkens de verkeerde kant in gaan lopen , moet je ze soms corrigeren met een biggen rammelaar, en dat vind half Nederland al nie kunnen, die denk als je het netjes vraagt dan lopen netjes de goede kant op….

  5. Hoe kunnen er misstanden voorkomen bij dagelijks toezicht van nvwa veeartsen? Zaten die onder werktijd te pitten en koffie te drinken?

Beheer
WP Admin