Premium
Spandoek met een Achterhoekse vlag en de tekst ‘Geleuf ie ut allemoal nog?’ - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Geleuf ie ut allemoal nog?’

Reacties

  1. Hebben de Haagse Burelen na de oorlog niet het leven van de Landgoedeigenaren en grootgrondbezitters (verpachters) fiscaal niet zo moeilijk gemaakt dat de pachtbedrijven verkocht moesten worden en daarna de Landhuizen als Erfgoed in Overheidshanden kwam of via de vorming van Stichtingen de fiscale dans ontsprong. Soms denk ik wel eens dat er heel veel burgers zijn die Boerenland in Staatshand als uitweg zien voor de dure infrastructuur en de dure woningbouw. Van al dze activiteiten worden de grondeigenaren, lees boeren, stinkend rijk. Geen van deze mensen kent de geschiedenis van het Communisme, waar deze politiek normaal was, geen enkel prikkel meer om je nek uit te steken en daarmee lege schappen en jaren wachten op je bestelde consumptie goederen. Als je al in aanmerking kwam voor deze bestelling. Voor mij geldt “In het verleden ligt het heden en in het heden de toekomst”.

    1. Samengevat: Het westen gaat in een noodgang daar naartoe waar Rusland vandaan komt.

  2. Is de boerderij ook al toegtreden tot de msm?
    Volgens dit kletsverhaal is iedereen die niet in al de linkse leugens geloofd, en het opneemt voor de gewone nederlanderl achterlijk of een wappie.

  3. In linkse kringen zie je veel dat denken wordt verward met vertellen wat men las in de groene amsterdammer/trouw/nrc en wat hoorde men op radio 1.

  4. Beste Willem. Sommige mensen zijn eenvoudig te beinvloeden. Deze mensen zijn oa herkenbaar aan hun blauwe haar, aan Oekraine vlaggetjes, aan het dragen van mondkapjes terwijl ze alleen in de auto zitten of ze zitten met hun handen vastgeplakt aan het asfalt etc. Je kunt mensen echter niet heel erg lang voor de gek houden voor ze het door krijgen. De ongemanipuleerde cijvers van satelieten rond de aarde laten een opwarming zien van 0.1 graden Celcius per tien jaar. Dat is veel lager dan de “modellen” van de klimaat alarmisten. Er is dus gelukkig idd geen klimaat crisis (en ook geen stikstof crisis)! Wel is er al enkele jaren sprake van een enorme oversterfte crisis! De oversterfte is tussen 5% en 25% in bijna de hele westerse wereld! De politici doen er echt alles aan om vragen over deze oversterfte uit de weg te gaan. De oplossing voor deze oversterfte probeert men echter niet te vinden door uit te zoeken waaraan al die mensen sterven. Nee, in de UK lees ik net wordt de rekenmethode aangepast van harde cijvers naar schattingen zodat de oversterfte minder rampzalig lijkt… Mijn punt is dat je niet alles wat je verteld wordt zomaar klakkeloos moet geloven maar zelf meer tijd en energie steekt in het zoeken naar informatie en antwoorden.

    1. Precies attie, heb je een jurist en dan schrijft ie steeds wat om te prikkelen. Beter zou zijn als hij wetgeving verduidelijkt of rechtbankuitslagen uitlegt.

Beheer
WP Admin