Machinefabrikant Fliegl introduceert zijn KEH 700-veegborstel met versterkte kunststof bezemharen en een diameter van 700 mm. Dit zorgt volgens de fabrikant voor grondig veegwerk. - Foto: Fliegl MechanisatieNieuws

Fliegl KEH 700-veegborstel past in fronthef en achter op trekker

De Duitse machinefabrikant Fliegl brengt een nieuwe veegborstel met versterkte kunststof bezemharen op de markt. De Fliegl KEH 700-veegborstel is alleen leverbaar met een driepuntsbok. De veegborstel kun je zowel in de fronthef als achter aan de trekker bouwen.

De Fliegl KEH 700-veegborstel heeft een diameter van 700 mm. De versterkte kunststof bezemharen zorgen volgens de fabrikant voor grondig veegwerk. De compacte veegborstel is hydraulisch aangedreven. De aandrijfmotor is verwerkt in de borstelas, zodat de motor beschermd is tegen eventuele beschadigingen. Hierdoor is de breedte van de machine beperkt tot maximaal 3,30 meter.

Fliegl KEH 700-veegborstel alleen leverbaar met driepuntsbok

De KEH 700-veegborstel is hydraulisch zwenkbaar. De veegborstel is alleen leverbaar met een driepuntsbok en is in de fronthef of achter aan de trekker te bouwen. Twee rubberen steunwielen zorgen voor de diepteregeling.

Lees meer over Fliegl op Boerderij.nl

Veegborstel kort bij de trekker

Door het ontbreken van een opvangbak blijft de veegborstel bij frontaanbouw kort bij de trekker. Dit maakt de borstel volgens Fliegl ook geschikt voor veegwerk in de wegenbouw.

De Fliegl KEH 700 is leverbaar in werkbreedtes van 2,30, 2,80 en 3,30 meter. De vanafprijs bedraagt € 5.500.

Op zoek naar een gebruikte Fliegl-veegmachine? Kijk op Traktorpool.nl

Beheer
WP Admin