PluimveeAchtergrond

FarmArts opent nieuwe praktijk in Staphorst

De nieuwe dierenartsenpraktijk van FarmArts in Staphorst (Ov.) wordt vandaag (vrijdag 10 oktober) officieel geopend. Zaterdag organiseert het bedrijf een open dag voor geïnteresseerden uit de pluimveesector.

De nieuwe kliniek van FarmArts heeft een oppervlakte van 800 vierkante meter. De dierenartsenpraktijk bestaat uit vier units, met klimaatgescheiden ruimten. De speciale wanden en vloer moeten voorkomen dat bacteriën zich kunnen ontwikkelen. De praktijk voor gezelschapsdieren telt drie behandelkamers, twee operatiekamers, een röntgenruimte, een sectieruimte en een microbiologisch laboratorium. Er is een nachtsluis voor het aanleveren van monsters voor het laboratorium. Op de bovenverdieping van het pand bevinden zich enkele kantoorruimten en een kantine/ontvangstruimte/collegezaal.Open dag

De officiële opening van het nieuwe bedrijfspand van FarmArts staat vandaag gepland om 14.00 uur en is uitsluitend voor genodigden. Zaterdag 11 oktober is er een open dag bij FarmArts. Bezoekers zijn tussen 9.00 en 17.00 uur welkom aan de Wethouder Timmermanstraat 15a in Staphorst.

Beheer
WP Admin