Premium
Foto: AFP AlgemeenNieuws

Europees akkoord over verhoging klimaatdoel

Reacties

  1. Al deze lijders (lijden aan waanzin) zouden zelf voorop moeten gaan. Alleen energie van eigen zonnepanelen voor woning, reizen enz enz en dan X 10 want de meeste energie (privé is slechts 10%) is voor kantoren, vrachtvervoer, industrie en is net zo goed van hun als van anderen. Als onze lijders dit gelukt is dan hebben ze recht van spreken.

  2. Zo is dat Dijkstra, deze sukkels mogen duizenden miljarden gemeenschapsgeld over de balk gooien zonder er ook maar iets voor terug te krijgen. Voor hun is het slechts een spel. Als het inkomen van politici synchroon zou lopen aan de inkomens van de mensen die op dit moment financieel worden geruineerd dan was de “pandemie” nooit een “pandemie geworden en was al een jaar geleden afgelopen.

  3. Hoe hoger de doelen gestelt worden , hoe minder serieus je het kan nemen.
    Vanmorgen in het nieuws, komende jaar meer CO2 uitstoot dan ooit te voren, mn uit China, waar men 1400 nieuwe kolencentrales heeft gebouwd of nog mee bezig is. China lacht zich slap, de wereld overspoelen met zonnepanelen, overal veel grondstoffen opkopen en zelf op kolen stoken. Hoe naief is het westen?