Premium
Foto: ANP/ JEFFREY GROENEWEG RundveeColumn

‘En nu nog een beter verdienmodel’

Reacties

 1. Laat Nederland achter je als je echt wilt boeren. Kijk eens verder over de wereld en zie dat vele landen schreeuwen om kennis die hier ruimschoots voor handen is. Triest dat het zo moet maar hier heeft een boer niets meer te zoeken , einde verhaal op wat ansichtkaart groenlinks boertjes of natuur aanharkers na. Kop op en sla je vleugels uit!

  1. Dat is voor vele geen optie . De gemiddelde leeftijd is rond de 50 en de meeste hebben geen opvolger.

 2. De nederlandse melkveehouder heeft teveel mensen achterop de fiets en die moeten allemaal mee eten. We moesten allemaal meer produceren met meer hulp van inseminator, veearts, klauwbekapper, voervoorlichter, veehandelaar, boekhouder, mechanisatiemedewerker, werknemer, subsidieadviseur, melkwinningsadviseur, assurantiekantoor, bankmedewerker, loonwerker, welkoop enz enz. Die snoepen allemaal van de boerenmarge en als je niet oppast blijft er voor jezelf niks over. Advies: durf te snijden in deze mensen. Denk na hoe je vader/opa boerde in bv 1980 en doe die na. En kijk hoe de veelverdieners werken; waarschijnlijk sober met weinig kosten.

  1. Eens farmerbn maar ook dat houdt een keer op, nee dit keer krijgen de nette grondgebonden derogatie/kringloop bedrijven een schop na..
   En maar leuteren over verdienmodel en consument die bereid is te betalen.., echt niet.
   Gewoon terug naar Brussel onderbouwen dat derogatie goed is voor milieu!!

Beheer
WP Admin