Premium
Afbeelding: Canva en FDF AlgemeenCommentaar

‘Een moeizame Farmer Friendly-missie’

Reacties

  1. en die 70% die de grens over gaat dan?..het is trekken aan dood paard…we moeten minder kostprijsverhogende eisen hebben en level playing field op europese markt…daar gaat het om

  2. Het is weer het oude liedje: een alternatieve belangenbehartiger die grote beloftes doet over wat zij voor de boeren kunnen regelen. Hiermee zetten ze zich af tegen LTO.
    Als later duidelijk wordt dat ze hun beloftes nooit waar kunnen maken proberen ze LTO er voor te spannen. Als LTO zich er niet voor laat spannen is LTO schuldig aan de mislukking want zij hebben niet meegewerkt.
    Als LTO zich er wél voor laat spannen is LTO ook schuldig aan de mislukking want LTO heeft zich niet goed ingezet.

  3. Waarom wil het c.b.l niet verder met het farmer friendly concept? Om dat ze dan moeten betalen. Het plan van l.t.o is dat wij nog meer duurzaamheid regels krijgen op onze bedrijven, En dat er maar voor een klein groepje boeren een meer prijs in zit. L.t.o moet gewoon hun leden raadplegen wat die er van vinden van het farmer friendly concept.

  4. Supermarkten willen niet. Dat verandert als klanten van de supermarkt er om vragen. Klanten vragen er om als ze de boer extra geld gunnen. Om dat extra gegunde geld te krijgen moeten boeren de klanten paaien. Hoe paai je als boer de klant? Dat is moeilijk maar dat kan bennie vertellen. Toch bennie?

Beheer
WP Admin