Premium
"Duidelijk is dat de overheid gaat bewegen, Rutte is het stikstofgezeur zat", aldus Henk Schoonvelde. - Foto: Canva RundveeColumn

‘€ 30 miljard om wensnatuur te beschermen’

Reacties

  1. Ik neem aan dat we straks allemaal met een berenvel aan in onze wens natuur gaan zitten! Kunnen we weer voedsel gaan zoeken net als vroeger, dat is pas duurzaam!!

    1. Dat worden dan de genoemde voedselbossen, krijg je nog subsidie voor ook. Nou veel succes hoor, en eet smakelijk ??

  2. Inmiddels is door de formerende partijen de oplossing gevonden: we gaan geld vrij maken om boeren naar Flevoland te verplaatsen! Dat daar nog niemand aan had gedacht! De gemeente Dronten heeft een jaar geleden al een voorschot genomen door een plan te lanceren om 1.400 hectare bos in te gaan planten. Onder druk wordt alles vloeibaar zullen we maar zeggen. Sterkte met de formatie!

  3. We hebben de zorg, de politie justitie, het onderwijs, het wonen, allemaal kapot zien gaan. Nu moet ook de landbouw eraan. Nederland wordt geregeerd door minderheden. Ook nu weer. 30 miljard is snel gezegd en is 30.000 miljoen. Deel je dat door 17 miljoen inwoners dan is dat bijna 2.000 per inwoner. Welk gezin van vier personen wil 8.000 euro uitgeven om boeren uit te kopen om misschien wat plantjes te beschermen? Misschien hè. Ook hier zullen er maar weinig gezinnen zijn die dat willen maar die het toch voor elkaar krijgen.

Beheer
WP Admin