Premium
Hermen Vreugdenhil: “Behoud van biodiversiteit is een gemeenschappelijk belang.” Foto: Van Assendelft Fotografie AlgemeenInterview

Directeur Collectief Rivierengebied: ‘Veel animo voor natuurbeheer’

Reacties

 1. Dit keer heeft Breukink wel gelijk.
  SBB natuurmonumenten en de landschappen vinden het vreselijk dat een deel van “hun” miljard euro naar andere beheerders gaat en doen er alles aan om dat te beperken en te voorkomen .
  Last de collectieven hun goede werk uitbreiden.
  Goed voor de mens, natuur en boeren.

 2. Aan drijver en Han riel dat zijn wel de boeren die in en rond N2000 gebieden door extensivering en verbetering van de biodiversiteit de derogatie voor nl binnen kunnen/ moeten slepen .
  Gemiddeld genomen zijn het toch al bedrijven met voldoende grond die er aan mee doen ZIJ overleven ook wel ZONDER derogatie

 3. een echte boer zit niet te wachten op deze flauwekul. Als er voldoende melkgeld binnen komt is deze onzin helemaal geen toegevoegde waarde. Hermen vreugdehil wordt het niet eens tijd dat je je geld op een eerlijke manier verdiend en niet over de rug van de boer die hier niet op zit te wachten. ga wat nuttigs doen

 4. een echte boer zit niet te wachten op deze flauwekul. Als er voldoende melkgeld binnen komt is deze onzin helemaal geen toegevoegde waarde. Hermen vreugdehil wordt het niet eens tijd dat je je geld op een eerlijke manier verdiend en niet over de rug van de boer die hier niet op zit te wachten.

 5. Ik vraag me af zijn de boeren enthousiast om mee te doen omdat zw 1) boer willen blijven, 2) geloven in het natuur beleid , 3) moet hij dit geld hebben om zijn werk niet te verliezen. De politicus heeft geen idee wat de uiteindlijke redenen van de boer zijn, hij roept allen maar De Boeren doen graag mee aan het natuur project.

  1. Zulke opmerkingen worden aangehaald om de minster ervan te overtuigen niet met boeren maar met provinciale landschappen of sbb zaken te doen .

Beheer
WP Admin