Premium
De stikstofcrisis is volgens Piet Faber minder erg dan de overheid wil doen geloven. "Brussel zit niet te wachten op de postzegeltjesnatuur die Den Haag en de provincies koste wat het kost willen beschermen." - Foto: ANP PluimveeColumn

‘De stikstofcrisis op een A4-tje’

Reacties

  1. Hoop dat vd Tak door hebt dat zelfs als je aan tafel zit ook nog gegeten kan worden .
    Niks tekenen Sjaak omdat de PAS melders geholpen moeten worden , dat zou de derde keer worden en wat blijkt ze worden toch helaas niet geholpen en de sector levert weer in .

  2. Het gaat over geld. Is er dat teveel of te goedkoop dan gaan politici sinterklaas spelen voor hun achterban. Is het geld op en de rente hoog dan is sinterklaas werkloos. Ik moet nog zien of linkse politici hun achterban blij maken als uitkopen van een boer bv 5 miljoen euro gaat kosten. Er zullen toch wel linkse stemmers zijn die dat zonde vanhet geld vinden? Zeker als er dan ook nog 999 andere boeren uitgekocht moeten worden. Daarnaast moet ik nog zien hoe ze die boeren met de ME op transport zetten, het vee naar het slachthuis, huilende kinderen enz enz. Nee, ik geloof er niks van dat dit werkelijkheid gaat worden. Wat wel gaat gebeuren is dat boeren zichzelf in de voet gaan schieten. Overheden weten dat het bovenstaande niet te realiseren is maar als boeren meegaan in een landbouwakkoord, komt de halvering bijna gratis aanwaaien zonder slechte pers. Boeren hebben immers ingestemd en hun handtekening gezet in het snijden in eigen vlees.

Beheer
WP Admin