Een loonwerker bespuit spruiten met een veldspuit. Softwareleverancier AgroVision heeft CropVision Contractor speciaal ontwikkeld om spuitwerkzaamheden van een loonwerker online te registreren en inzichtelijk te maken voor telers. - Foto: Mark Pasveer MechanisatieNieuws

CropVision Contractor vereenvoudigt registratie teeltwerkzaamheden

Voor loonwerkers die spuitwerkzaamheden verrichten voor telers heeft Agrovision een speciale versie ontwikkeld van teeltprogramma CropVision. Met CropVision Contractor leggen loonwerkers eenvoudig hun werkzaamheden voor telers vast, aldus de softwareontwikkelaar.

CropVision Contractor is meteen zichtbaar voor loonwerkers en telers via hun smartphone, tablet of computer. Registratie is eenmalig. De teler heeft zo alle teeltregistraties compleet voor zijn certificering.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

CropVision Contractor is real time zichtbaar op smartphone, tablet of computer van loonwerker en teler. De teler heeft zo al zijn teeltregistraties compleet ten behoeve van zijn certificering. - Foto: AgroVision
CropVision Contractor is real time zichtbaar op smartphone, tablet of computer van loonwerker en teler. De teler heeft zo al zijn teeltregistraties compleet ten behoeve van zijn certificering. – Foto: AgroVision

Toetsen aan wet- en regelgeving

De teeltregistraties worden daarnaast getoetst aan de huidige wet- en regelgeving. Zo wordt onder meer gekeken naar de wettelijke toelating van de gebruikte gewasbeschermingsmiddelen. Mocht er een afwijking in hoeveelheden of in het type product worden geregistreerd, dan ontvangt de loonwerker een signaal. Deze werkwijze voorkomt de kans op eventuele fouten of miscommunicatie tussen teler en loonwerker. De teler weet direct wat er op zijn percelen gebeurt.

CropVision koppelen aan Contractor

Telers die hun teeltregistratie bijhouden in CropVision, kunnen deze koppelen aan CropVision Contractor. Voor telers die liever niet zelf registreren, is de uitgeklede variant CropVision Start beschikbaar. De koppeling met de loonwerker wordt na toestemming van de teler gelegd.

Overzicht voor teler en loonwerker

De loonwerker zet zijn werkzaamheden in CropVision Contractor. Deze verschijnen automatisch bij de teler in CropVision. Andersom kan de teler ook taken aanmaken voor de loonwerker. Zo hebben beiden een duidelijk overzicht van de uitgevoerde en de geplande taken.

Voor € 500 kan de loonwerker starten met CropVision Contractor. Telers betalen lagere tarieven voor het werken met CropVision.

 Klikbare Afbeelding


Grasdag Banner

 


Nieuwsbrief akkerbouw

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen akkerbouw.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beheer
WP Admin