Premium
Blijft het budget van € 25 miljard voor de landbouw en natuur overeind als Nederland extra moet investeren in defensiematerieel? – Foto: Canva RundveeColumn

‘Budgetten voor stikstof en/of staal?’

Reacties

  1. Als de overheid het kwartje van kok vandaag af zou schaffen gaat heel nederland weer in eigen land tanken en beurt evenveel accijns als nu.honderduizenden gaan in het buitenland tanken.en dat wordt steeds meer.

  2. @armer. Je conclusie over besluiten nemen is juist, maar de besluitloosheid wordt op dit moment ingegeven door de Gemeenteraad verkiezingen. Iedere partiij zal trachten via zijn stokpaardjes de kiezer te verleiden. Ik ben van mening dat we ons in de gemeenten niet moeten laten leiden door landelijke politiek, maar moeten luisteren naar de noden van de inwoners en daar op besluiten. De oorlog van Poetin toont aan dat onder druk heel veel vloeibaar wordt en de stikstof wel eens van tafel geveegd kan worden omdat er dringder zaken zijn m.b.t. veiligheid en voedselzekerheid. Vb. Timmermans praat reeds over Kolencentrales weer opstarten.

    1. Het is allemaal paniek voetbal .
      Nu is het nog duur in 2030 is nog maar de helft beschikbaar en in 2050 is het niet meer te koop dus ik zou maar maatregelen nemen .

  3. En weg is de jackpot voor boeren die wilden stoppen en zich warm wilden laten uitkopen. Mijn verwachting dat het goed was om meteen te stoppen en het geld te pakken was juist, alleen dat het zo vlug afgelopen zou zijn verbaast me. Wat me ook verbaast is dat de overheid een maand geleden nog 25 miljard euro over had voor stikstofbeleid en nu geen geld voor lastenverlaging tgv te hoge energieprijzen. Nederland heeft een megabedrag onder de grond zitten in groningen maar is te trots ( stug) om het op te pompen. Politieke keuzes maken het volk arm, dat is de erfenis die rutte achterlaat.

Beheer
WP Admin