Premium
Foto: Lex Salverda AkkerbouwColumn

‘Bodemscan en Parkinson’

Reacties

  1. De ontwikkeling van Parkinson duurt decennia, decennia geleden werd er geen mancozeb maar maneb tin gebruikt, geen neo nics en vydate maar temik, etc. Het mancozeb onderzoek rammelt aan alle kanten, en volgens een ander onderzoek is mangaan de oorzaak van Parkinson. Het glyfosaat onderzoek bestaat niet en is puur een populistisch geroep.
    Hetzelfde als de kanker verwijzing bij glyfosaat, vaak worden de rechtszaken in Amerika gebruikt als argument dat glyfosaat kankerverwekkend is, echter is altijd de oorzaak bewezen bij de toegevoegde hechters (parafines).
    Al met al rammelen de onderzoeken en quotes van de Hoogleraren van de universiteit van Nijmegen, allen bevooroordeelde mensen die een hetse tegen elk bestrijdingsmiddel.

    enkel de azolen/ aspergilllus discussie is volledig terecht en een heet hangijzer voor de sector.

  2. De basis van wetenschappelijk onderzoek is herhaling. Dus voor alle EU-landen zon kaart fabriceren zou wellicht een optie zijn Rinus. Dan sluit je toevalligheden uit.

  3. De fransen zijn echte medicijnsnoepers. Een kaart van het medicijngebruik kan dan ook overeenkomen met de parkingsonkaart. Dat boeren ontkenners zijn is zeker mogelijk, dat bioboeren ontkenners zijn ivm kopergebruik ook.

Beheer
WP Admin