Premium
De biologische varkenshouderij kan door betere profilering de afzet van vlees verbeteren. VarkensNieuws

Bio moet zich meer richten op onderscheidend vermogen

Reacties

  1. Ik kies voor minder vlees eten, maar dan wel beter. Dan is de prijs voor biologisch eigenlijk geen probleem. Maar de keuze en de uitstraling van biologisch in het schap van Albert Heijn vind ik ronduit teleurstellend. Dat nodigt vooral uit om maar geen vlees te kopen.

    1. Is wel te begrijpen van ah. Biologisch vlees is duurder in de aankoop voor ah maar mag niet te duur geprijsd zijn in de supermarkt omdat ze het dan niet verkopen. De marge is dus lager dan bij gangbaar vlees. Ah heeft dus liever veel verkoop van gangbaar vlees. Als je biologisch vlees minder mooi aanbiedt kopen consumenten minder terwijl je toch kunt zeggen dat je het in de winkel hebt.

  2. Als 50% van de biovarkens de grens over gaan, heb je teveel varkens. Consumenten die bio eten willen geen export terwijl de mest in Nederland blijft. Ik

Beheer
WP Admin