Premium
Johan Remkes is aangewezen als bemiddelaar die gesprekken met boeren en de politiek moet leiden over het stikstofdossier. - Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Robin Utrecht AlgemeenNieuws

Bemiddelaar Johan Remkes krijgt nu al nul op het rekest

Reacties

  1. Geen enkele GROENBOER zou een gesprek met Remkes moeten aan gaan en een eventuele uitnodiging voor een gesprek moeten afslaan .
    Vermoedelijk is het de bedoeling van het kabinet om met steun van de betrekkelijke kleine groep GROENBOEREN de kabinetsplannen door te drukken.
    Dat noemt men verdeel en heers .

    1. groen/bio-boeren hebben meer grond nodig dan regulier om tot de zelfde productie te komen. weten die stadse sukkels dat nou niet. Ook beterleven is veel meer stikstof dan regulier. En dan nog willen ze die landbouw.

  2. Sinds wanneer is LTO de belangrijkste belangenbehartiger?????????
    Reactie LTO is OK maar dat zal ook wel moeten , wil men nog leden overhouden!!!!!!!!

  3. Remkes wil gaan praten met organisaties maar ook met individuele boeren. Dit ruikt naar “Verdeel en Heers” tactiek. Iedereen appart aan tafel en dan de een uitspelen tegen de ander. Dir noemen de mensen Democratie.

  4. Eindelijk toont Van der Tak BALLEN !!!
    Gewoon negeren dit zooitje onbetrouwbare honden. Ze kunnen alleen maar liegen, ‘vergeten’ en de boel naar de klote helpen. OP-RUTTEN …

  5. Het is een gerichte actie van Kaag om Remkes aan te wijzen! Zij regisseert de verdeeldheid! Het resultaat zie je in de reactie van Steenwijk! Hoe diep kun je als regering zinken en dan openheid prediken!!!!

  6. De groenboeren /organisaties ruiken bloed en natuurlijk willen die praten .
    Hoe meer grond dat van boeren die moeten stoppen er vrij komt hoe meer kans er is dat zij die grond via NM/Staatsb in gebruik krijgen .
    Een dolksteek in de rug van mensen die zeggen ook boer te zijn.

    1. Een dolksteek in de rug :Dat is me te kort door de bocht .
      Als de rest van de organisaties nou eens aangaf dat het op bedrijfsnivo geregeld wordt en niet op sector nivo denk ik dat er met hun best te praten valt .
      Voor de grondgebonden bedrijven is de sectorale aanpak de grootste bedreiging.
      Ze willen voorkomen later zelf in de rug te worden gestoken .

    2. Beste Steenwijk, je gaat er gemakshalve maar vanuit dat grondgebonden boeren ook meteen ,,groenboeren” zijn ik persoonlijk denk dat er ter zijner tijd op bedrijfsniveau moet worden bekeken wat kan en zeker niet op sectorniveau, want daarmee straf je degene die niet of slechts gedeeltelijk verantwoordelijk is voor de te hoge uitstoot.

Beheer
WP Admin