Premium
Derk Boswijk (CDA) bij interruptiemicrofoon. Zowel de linkse als rechtse oppositie én de coalitie liepen naar de interruptiemicrofoon om Van der Plas van repliek te dienen. Foto: ANP AlgemeenNieuws

BBB krijgt in stikstofdebat kritiek uit alle hoeken

Reacties

 1. METEN. De DEPOSITIE in de Natura 2000 gebieden !!! DAAR worden we met fictieve waarden op afgerekend. Wat was de gemeten depositie in ELK gebied 25 jaar geleden ? 10 jaar geleden ? 5 jaar geleden ? EN wat is de gemeten waarde anno 2022 ? Wat voor effect heeft de genomen maatregelen van de afgelopen 25 jaar gehad ????? WAAR blijft die info ? De boeren en burgers hebben recht op deze info !!! We werken al 25 jaar op basis van veronderstellingen/ berekeningen aan een model , als ik de verhalen in de media begrijp. Dat model behoort in elk natura 2000 gebied getoetst te zijn aan de praktijk !!! DAT is wat ik op de laboratorium school geleerd heb. METEN is WETEN . 1 bepaling is geen bepaling. 2 bepalingen is een vingerwijzing. 3 metingen mag je een conclusie trekken, als de meetresultaten redelijk dicht bij elkaar liggen. Zo niet, dan is het een onbetrouwbare testmethode !!!

 2. Diep respect voor Caroline, een vrouw van stavast. Aangevallen door de linkse partijen maar óók door Boswijk omdat ze wel voelen: deze vrouw is een kopstuk van jewelste en bedreigt ons straks bij de PS verkiezingen. En zó zal het ook zijn. Wen er maar alvast aan!

 3. Ls,
  De minimalisatie van VVD en CDA gaat gewoon door, losgeslagen van klei, veen en zand.
  Ze hebben totaal niet door wat voor onwerkbare wet zij afgelopen najaar hebben aangenomen. Dat is het grote probleem op dit moment, totaal los gekomen van de werkelijkheid en gaan in dromenland verder
  Albert Hooijer

 4. De wijze waarop de BBB door de andere politieke partijen wordt aangepakt, getuigt alleen maar van Angst voor de eigen zetels. Alle partijen weten dat de hun milieu wensen/eisen maar door een klein groepje elite kiezers wordt gedragen, zij die denken door deze Milieu en Klimaat eisen tot de Progressieven te behoren, die de werel gaan redden. helaas voor hen heeft het gros van d eNederlanders zorgen die dichter bij huis liggen, *Hoe knoop ik de eindjes aan elkaar of Wat gaat deze grap me kosten aan de kassa van de super?* Dit zijn vragen die de Linkse politiekniet bezig houden, die roepen bij Monde van Timmermans “We compenseren de boeren voor hun milieu inspanningen”. Prachtig maar ook dat moet betaalt vis de kassa of de belastingen. Beide komen op het bord van de consument die nu elke maand al vreest het eind niet te halen.

 5. Derk Boswijk duwt het CDA na 44 jaar definitief in de schredder. CDA R.I.P.. Dringende oproep aan BBB zorg dat je minimaal 25 goede kamerleden gaat vinden van het kaliber Caroline. En niet van die overlopers en pluche klevers van andere partijen of mensen met rechts extremistische ideeen of mensen die overal de hand van Klaus Swab inzien.

  1. cda is op bloedens na dood, in het verleden een boeren partij, maar nu geheel naar links gedraaid.

 6. Innovatie heeft ons deze ellende bezorgt
  Het wordt nu weer aangehaald niet om de productie uit te breiden maar om tijd te winnen .
  En ik denk dat we dat niet meer krijgen niet vanuit de EU en vanuit den haag wordt de steun ook steeds minder .
  Het wordt hoogtijd voor een andere landbouw .
  Het volk wil er 25 mjd voor uit trekken .

  1. Daarom , opschieten met die warme sanering. Ik ben klaar geweekt. Als het te lang duurt ben ik genoodzaakt het bedrijf voor 2024 klaar te hebben anders verlies ik gigantisch veel geld door waarde vermindering vh bedrijf.

 7. Ik vond dat Caroline het zeer goed deed. Ze doet het niet voor niets zo goed in de peilingen en wordt door vele partijen als gevaar gezien vandaar de vele interrupties.
  Ik voorspel je dat ze in de volgende peilingen substantieel doorstijgen.

  1. Formuleer het eens met andere woorden zodat ik kan lezen wat je er van vindt

 8. Wie kan er nu tegen meten zijn, we smijten met geld, dan zeg je toch als kamer, we gaan zo snel mogelijk, zoveel mogelijk meten, bij boeren , bij burgers, bij fabrieken, bij de zee, en bij de grens

  1. Ik neem aan dat je de podcast van Marian Zwagerman bedoelt met Prof.Dr. Han Lindeboom over de beïnvloeding van Tjeerd de Groot middels het achter houden van feiten en zijn dogma het halveren van de veestapel en zijn sprookje kringloop landbouw in stand moeten blijven.

 9. Derk Boswijk , de buienradar zit als het om de weersverwachtingvoor de lange termijn, en daar hebben we het nu over, heel vaak compleet naast

Beheer
WP Admin