Premium
De rol van contant geld wordt steeds kleiner maar soms kan het toch niet zonder. - Foto: ANP AlgemeenAchtergrond

Banken willen minder contant geld bij de boer

Reacties

  1. Als de EU en NL niet wil dat briefjes van 200 en 500 gebruikt worden, waarom worden ze dan wel uitgegeven? Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Waarom denk je anders dat het juist de politiek is die het klokkenluiders zo moeilijk maken en grote problemen hebben met openbaring van WIKI leaks en de Panama papers. Omdat ze er zelf veel te vaak in staan en daarom moet ook de z.g. privacy zo hoog gehouden worden. Niks meer dan eigen interne criminaliteit verbergen.

  2. denk dat blad boerderij de kop weer verkeerd heeft door daar de boer in op te nemen.
    Artikel gaat over agrarische handelsbedrijven en niet over boeren !
    Waarom heeft in de ogen van de journalist de boer het altijd gedaan ?

  3. Typisch Nederlands, de gewone man willen pakken die eigenlijk niks verkeerd doet.
    Het is geen taak van een bedrijf of persoon om onderzoek te doen waar het geld vandaan komt, dat is een taak van de overheid en justitie net zo als dat het een taak is om te zorgen dat het criminelen circuit geen contant geld in bezit heeft

  4. Contant geld is gewoon wettelijk geld. Als je geen briefjes van 200 en 500 mag gebruiken is dat van de zotte. De ned en europese bank geven die briefjes gewoon uit. Als boekhouders en banken problemen hebben met die briefjes dan maar niet meer boeken ( dus maar zwart). Het moet ook hier weer allemaal deugen. Er zitten overal teveel d66-ers in de top.

Beheer
WP Admin