Premium
Vergaderboer schrijft dat rechters tegenwoordig zoveel macht hebben dat zij de beslissingen van zowel onafhankelijke instanties als het Parlement eenvoudigweg kunnen overrulen, waardoor de democratische processen onder druk komen te staan. – Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Als de rechters de baas worden, kan het Parlement wel naar huis’

Reacties

 1. CGTB heeft alleen de individuele middelen getest en nadrukkelijk gemeld dat het geen combinaties heeft onderzocht. Dus over de gevolgen daarvan heeft het College niet gemeld dat het veilig is!

  Er zijn verschillende onderzoeken waaruit mogelijk nadelige gevolgen blijkt.
  Lelie’s zijn geen product waar je honderden ha voor nodig bent. De rechter heeft ook niet gezegd dat het telen van lelie’s in Nederland helemaal verboden moet worden. Wel is het beter om zolang de risico’s niet bekend zijn een andere locatie te kiezen die minder dicht bij woningen liggen.

 2. Slechte rechters. Als je dat als politicus stelt wordt je bestempeld als een dictator van rusland, hongarije en nederland ( wilders).

 3. Roken alcohol verdovende middelen autorijden fietsen lopen bergbeklimmen schoonmaakmiddelen enz enz het zijn allemaal gevaren waar de mens aan wordt blootgesteld gaat de rechter dit ook allemaal verbieden nee dat dan weer niet
  Lelie is dan wel geen voedsel maar dat is vakantie ook niet met vliegtuig bus auto en vervuild ook.
  Dit ook maar verbieden hoe ver wil je gaan.
  Is helemaal belachelijk dat een rechter zich niet aan de wet hoeft te houden.
  Dit is het hek van de dam maar dat is al veel langer aan de gang.
  Bij fosfaatzaak werden er zoveel fouten gemaakt dat als je iemand vermoord had je wegens onjuist bewijs vrijuit was gegaan bij wijze van spreken.
  De rechter steld je vervolgens gewoon in ongelijk.
  Wij zeggen altijd dit is de opdracht doen ze dit niet worden ze 3 hoog achter weggestopt zo als ze dat op kantoor noemen.

Beheer
WP Admin